Hovedsiden Vælg datoer, afrejsested og destination, få prisen Info Søg  

Information og Ansvarsfralæggelse

Lavpris-Flyrejser.dk er et prissammenligningssite. Vi sælger ikke flybilletter, men sammenholder blot information fra forskellige lavprisselskabers priser.

Vi tager forbehold for alle form for fejl, inkl forkerte priser. Du skal regne med den pris du finder på lavprisselskabets side, hvis den afviger fra den vi oplyser.

Vi fralægger os ethvert ansvar for rigtigheden af de oplysninger du finder via vores site. Vi gør vores yderste for at sikre oplysningernes korrekthed.

Vi lister ikke alle lavprisselskaber, idet nogle selskaber ikke har samarbejde med os, f.eks ikke har leveret teknikken til søgning i deres database.

Skulle du opdage fejl - herunder ikke mindst prisfejl, må du meget gerne gøre os opmærksom herpå.

Det er gratis for brugeren at lave søgninger på vores server eget brug, men det er ikke tilladt at kopiere vores site helt eller delvist. Herunder er det ikke tilladt at lave automatiserede søgninger.

Købet af flybilletter er et anliggende mellem dig og det enkelte flyselskab, enhver forespørgsel vedrørende flybilletter bedes rettet til det pågældende flyselskab. (Klik på Partnerlinket nedenfor for at finde links til de enkelte lavprisflyselskaber.

Kontakt vedrørende websitet kan foregå via vores kontaktformular (se nederst på siden).


Quicklinks: Flybilletter fra København til
London
Bangkok
Amsterdam
Los Angeles
Barcelona
Paris
Rom
Nice
Cairo
Alicante
Færøerne
New York City
Senest søgte:
Fra København Kastrup til Duesseldorf


Info og ansvarsfralæggelse | Kontakt os

Anonymitet
| Hjælpeside | Lavprisflyselskaber og partnere